19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul îşi cheamă suporterii alături, la meciul cu Hermannstadt şi în tot sezonul
Oţelul îşi cheamă suporterii alături, la meciul cu Hermannstadt şi în tot sezonul

Cea de-a patra etapă a Superligii va debuta vineri 2 august, la Galaţi, de la ora 19.00 cu partida SC Oţelul Galaţi -Hermannstadt. Roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu au un start lansat de sezon, după trei etape sunt neînvinşi, cu două victorii, ambele în deplasare la Botoşani şi în Ghencea cu FCSB şi o remiză albă pe teren propriu cu Farul Constanţa. Oţelarii îşi doresc un număr mare de suporteri în tribune şi promit să-i răsplătească cu o evoluţie bună şi trei puncte.

„Indiferent de oră, avem nevoie de voi!. Să ne susţină, să aibă încredere în noi, pentru că înaintea fiecărui sezon competiţional tot timpul în dreptul echipei noastre s-a pus un semn de întrebare. Ce vom face în acest sezon? Cum vom începe acest sezon? Semne de întrebare de la care mă aştept să nu mai fie puse, este ca suporterii să fie tot timpul alături de echipă. Aşa cum au fost până acum. Împreună am reuşit să obţinem performanţele pe care le-am obţinut, deşi nu este suficient numai suporterii să fie lângă echipă şi să încurajeze echipa. Trebuie echipa să se întrebuinţeze la maxim ca suporterii să se alăture şi să fie mai puternici”, a declarat Dorinel Munteanu.

După trei etape podiumul campionatului se prezintă astfel: 1. CSU Craiova 7 puncte, golaveraj 6-2; 2. OŢELUL GALAŢI 7 p, golaveraj 5-2; 3. Sepsi SIC Sf.Gheorghe 7 p, golaveraj 4-2.


Articole înrudite