03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul este lider în grupa Cupei României
Oţelul este lider în grupa Cupei României

Aşa cum ne-am obişnuit, partida dintre SC Oţelul şi FCSB programată marţi seara în Cupa României Betano a început cu un moment special oferit de suporteri. Gruparea Ultra Sud a afişat o scenografie uriaşă cu Dorinel Munteanu în prim-plan (foto ). "Băăă, dă-te, bă, la o parte!", a fost scris în subsolul scenografiei, trimitere către episodul hilar din 2011, când Munteanu s-a legat de fanii care continuau să intre în cadru în timp ce încerca să dea un interviu pe teren la scurt timp după cucerirea titlului.

Oţelul a început cu un pressing avansat şi agresiv care i-a pus în dificultate pe adversari. Oţelarii au avut iniţiativa, şi-au creat ocazii, cea mai mare din prima repriză fiind irosită de Cisotti în min.33. FCSB a mutat la pauză şi a început să conteze în joc. Ultimul sfert de oră a fost plin de evenimente: Băluţă a deschis scorul în min.76, FCSB a mai marcat încă o dată prin Dawa, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, iar Lopez a egalat în min.89 după lovitura liberă executată de Jelev.

Sunt fericit pentru că am jucat cu echipa de pe primul loc. În prima repriză, a trecut «trenul» rapid pe lângă poarta lor. Am avut multe faze. Noi irosim în faţa porţii. În a doua repriză a fost un joc pe contre. Au deschis scorul cum l-au deschis. Nici nu mai îmi amintesc. A avut o execuţie fantastică Băluţă, dar o greşeală a apărării mele. Nu pot să îi spun nimic fundaşului meu. Important e că am revenit. Faza aceea de la golul lui Dawa nu are rost să fie comentată. Fiecare decizie poate fi interpretată. Jocul a fost unul frumos. A fost o partidă bună pentru cei 8.000 de suporteri. Am avut mult de muncă. Asta e problema noastră. Urmează meciul cu Poli Iaşi. Ei nu au avut meci de Cupă. Eu am încredere în echipa mea!”, a declarat Dorinel Munteanu.

Rezultat final: SC Oţelul Galaţi - FCSB 1-1 (0-0). Echipa gălăţeană a început cu formula: Dur-Bozoancă - Adăscăliţei, Lopez, Lovric, Jelev - Cisotti, Zivulic, Miguel - Maciel, Pop, Bodişteanu. Au mai intrat: Tănasă, Rosario, Teles, Cîrjan şi Fatai. Oţelul se află pe primul loc în grupa C cu patru puncte, la egalitate cu FCSB, golaveraj 5-2 faţă de 3-1. În ultima etapă, formaţia condusă de Dorinel Munteanu va juca în deplasare cu Dinamo în jurul datei de 6 decembrie. Până atunci însă, Oţelul va juca vineri, 3 noiembrie, de la ora 18.00, în deplasare cu Poli Iaşi în ultima etapă a turului Superligii. *sursa foto Sportul Ilustrat


Articole înrudite