20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a obţinut o victorie importantă la Bacău
Oţelul a obţinut o victorie importantă la Bacău

Liga a 3-a la fotbal a programat în weekend partidele celei de-a treia etape. Prologul a avut loc la Bacău unde s-au întâlnit Aerostar şi SC Oţelul.

Duelul principalelor contracandidate la câştigarea seriei a fost interesant, Oţelul şi-a surprins adversara prin tactica aleasă de managerul tehnic Dorinel Munteanu, cu un pressing avansat în jumătatea adversă şi a obţinut o victorie meritată şi foarte importantă.

Roş-alb-albaştrii au deschis scorul prin Ghiocel în min.23 după cornerul executat de Nica şi au închis tabela cu un sfert de oră înainte de final prin Cisotti, după cursa irezistibilă a lui Cricimar. Aerostar a evoluat în inferioritate numerică din min.70, un jucător băcăuan fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început cu formula: Uţiu - Rus, Yabre, Ghiocel, Niculae - Neagu, Cireş, Jardan - Cisotti, Cîrjan, Nica. Au mai jucat: Cricimar, Vaştag, Dobre. Oţelul a urcat pe locul 2 cu şase puncte şi va juca etapa viitoare, pe 18 septembrie, acasă, cu Viitorul Ianca.


Articole înrudite