03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La un pas de tragedie pe „Lieşti Arena”: Portarul Vădeanu, de la Sporting, a rămas inconştient pe gazon, fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD
La un pas de tragedie pe „Lieşti Arena”: Portarul Vădeanu, de la Sporting, a rămas inconştient pe gazon, fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD

Derbiul seriei a 2-a din Liga a 3-a dintre Sporting Lieşti şi Metalul Buzău a fost la un pas de o mare tragedie. În min.76, la scorul de 0-0, un jucător buzoian a scăpat 1-1 cu portarul Vădeanu, a vrut să-l dribleze, dar în încercarea sa îl loveşte cu piciorul în faţă, Vădeanu este comoţionat, rămânând inconştient. Urmează 15-20 minute de panică generală, jucătorul este stabilizat la intervenţia promtă a medicilor de la faţa locului şi apoi transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi.

„Situaţia lui Vădeanu nu este tocmai bună. Diagnosticul: fractură de piramidă nazală, fractură de mandibulă, maxilar. Astăzi (n.r. duminică) o să fie supus unei intervenţii chirurgicale, cel mai probabil la Bucureşti. Partea bună este că acum este conştient şi cooperant. La cap nu are nimic, îşi va reveni cu siguranţă. A fost panică mare”, ne-a declarat preşedintele Sporting, Dorinel Matei.

Dumnezeu şi-a întors faţa până la urmă spre Sporting, care a învins cu 1-0, gol marcat în min.84 de Grigoraş, cu menţiunea că portarul Andrei Brăneţ, care a intrat în locul lui Vădeanu a apărat două lovituri de la 11 metri, prima acordată gratuit de centralul Sergiu Mavriche din Bacău. 11-le de start aliniat de antrenorul Cristian Brăneţ: Vădeanu - Bucevschi, Voicu, Maftei, Năstase - Munchiu, Mihu, Bîrlădeanu, Iancu - Stan, Călin. Au mai intrat: Crihană, Ţicămucă, Grigoraş, Chiriac, A.Brăneţ. După trei etape, Sporting Lieşti are nouă puncte şi ocupă primul loc în serie.


Articole înrudite