27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Opt medalii pentru judoka de la CSS Galaţi
Opt medalii pentru judoka de la CSS Galaţi

Sâmbăta trecută a avut loc, în Sala Municipală din Oneşti, un turneu de judo pentru juniori, sub denumirea de „Memorialul Oneşti" şi care a adunat la start circa 300 de sportivi din ţară. CSS Galaţi a fost reprezentată de nouă copii, dintre care opt s-au întors acasă cu tot atâtea medalii, clasându-se printre echipele fruntaşe.
La categoria Under 11, copii născuţi 2006-2007 am fost reprezentaţi de doi sportivi astfel: Banu Diana, care a obţinut locul I, la categoria 48 kg, iar Moraru Eduard, la categoria 46 kg, nu s-a lăsat mai prejos şi a urcat de asemenea pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
La categoria Under 13, copii născuţi 2004-2005, am fost reprezentaţi de şase judoka iar rezultatele obţinute au fost: Fătu Andra - locul I la categoria 57 kg;  Tăune Rianna - locul I la 40 de kg; Chirica Cristian - locul I la 27 kg. Pe treapta a treia a podiumului au urcat Lăcătuş Vlad şi Eiler Viorel, ambii la aceeaşi categorie de greutat,e 34 kg, unde a mai evoluat şi Covaci Antonio .
La Under 16, copii născuţi 2001-2002-2003, gălăţeanca Panait Diana (13 ani) a terminat concursul pe locul III la categoria 44 kg.
„Fiind prima competiţie din acest an şcolar, suntem mulţumiţi de comportarea copiilor pe tatami şi sperăm ca aceste rezultate să ne ajute să creştem în continuare. Mulţumim părinţilor pentru implicare şi pentru susţinerea activităţii”, ne-a declarat antrenorul Marian Patrichi, care a fost alături de copii la concursul de la Oneşti.


Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi