21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
O zi şi o seară magică pentru campioni
O zi şi o seară magică pentru campioni
Fotbaliştii de la Oţelul, alături de cei din staff-ul tehnic şi administrativ, au început sărbătorirea câştigării primulului titlu de campioni din istoria fotbalului gălăţean, duminică, într-un club de la marginea oraşului. Fotbaliştii şi-au sărbătorit triumful aruncându-se îmbrăcaţi în piscină, unde au ajuns şi antrenorul, Dorinel Munteanu şi directorul general, Marius Stan. În jurul orei 16.00, oţelarii au întrerupt pentru câteva ore petrecerea, deoarece după ora 18.00 echipa campioană a pornit într-o defilare pe principalele artere din oraş, unde au fost aplaudaţi de trecători. După ora 19.00, pe scena amplasata în parcul de pe Faleza Superioară, preşedintele de onoare al clubului gălăţean, Adrian Enache, a dat tonul petrecerii de pe Faleză. Fanii au scandat împotriva rivalilor de la Poli Timişoara, dar şi împotriva lui Marian Iancu, dar mai ales şi-au aclamat eroii.
Deşi îşi încheie contractul cu Oţelul peste numai câteva zile, Dorinel Munteanu le-a promis suporterilor prezenţi la festivitate că nu va pleca de la echipă şi se gândeşte deja la meciurile din Liga Campionilor. "Nu plec nicăieri, mă gândesc numai la Liga Campionilor. Acest titlu e cel mai important moment din cariera mea de antrenor şi nu am de gând să plec acum. Nu mă interesează cu cine picăm în Ligă", a spus Dorinel.
Componenţii echipei Oţelul Galaţi au primit "Inelele de Campion" din partea cotidianului ProSport, în cadrul unui spectacol în care au primit şi tricourile de campioni şi trofeul din mâna vicepreşedintelui LPF, Valentin Alexandru.

Articole înrudite