25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
O vară fierbinte! Oţelul se reuneşte pe 23 iunie
O vară fierbinte! Oţelul se reuneşte pe 23 iunie

SC Oţelul şi-a îndeplinit obiectivul şi după cinci ani de aşteptare a promovat în Liga a 2-a spre satisfacţia suporterilor gălăţeni.
„La Oţelul a fost o secetă de 10 ani, această promovare a venit la momentul potrivit. Mulţumesc tuturor pentru suport. Aşa a vrut Dumnezeu, am venit la echipă cu sufletul şi cu inima deschisă. Am fost şi rău, am fost şi criticat, dar bucuria cea mai mare este când vedem atâta lume că se bucură pentru promovarea echipei noastre. Un an de muncă s-a concretizat cu o promovare, meritată pentru suporterii noştri minunaţi care au creat o atmosferă fantastică. Nu a fost uşor, le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi, primarului oraşului, Consiliul Local, soţiei. Am avut zile foarte grele la început la acest club, dar am crezut în noi. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, prieteni la care am bătut la uşă la începutul sezonului şi m-au ajutat să ducem echipa în Divizia B. Nu ne vom opri aici!”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.
După câteva zile de vacanţă binemeritată, roş-alb-albaştrii se vor reuni pe 23 iunie la stadionul Oţelul, iar pe 9 iulie şi-au programat un amical de lux cu FCSB, care cu siguranţă se va juca cu casa închisă. Din 11 iulie este programat un cantonament de 12 zile la Poiana Braşov, unde accentul se va pune pe acumulările fizice. La revenirea acasă, Oţelul va susţine 5-6 amicale. Lotul de jucători va fi completat cu şase jucători: portar, fundaş central, mijlocaş central, atacant şi 2 extreme. Liga a 2-a va debuta pe 6 august.


Articole înrudite