28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Legends Galaţi va reprezenta România în Masters Champions League
Legends Galaţi va reprezenta România în Masters Champions League

La Râşnov şi Zărneşti s-a desfăşurat weekendul trecut Campionatul Naţional Old Boys 40 ani de minifotbal. La startul competiţiei s-au aliniat 20 de echipe. Reprezentanta Galaţiului, formaţia Legends a fost la înălţime şi, după un parcurs excelent, a devenit campioana României, pentru a doua oară consecutiv.
Echipa gălăţeană, susţinută financiar de Iulian Lazăr şi Dan Crihană, a înregistrat rezultatele: 2-0 cu Atletic Constanţa, 3-4 după penaltiuri (2-2) cu Liriada Râşnov, 7-3 cu Vulturii Dej, 7-0 cu Oltenia Vîlcea, în grupă, 3-1 cu Metropolis Bucureşti, în sferturi, 4-0 cu Liriada Râşnov, în semifinale, şi 3-1 cu Tazzmanchaft Bucureşti, în finala mare.
Lotul de jucători: Ciprian Tofan, Laurenţiu Costin - Cristian Crăciun, Daniel Pleşu, Marian Petre, Viorel Cojoc, Paul Burada, Viorel Ariton, Sorin Frunză, care a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv MVP-ul campionatului, Bogdan Dima, Dan Crihană. Legends Galaţi s-a calificat pentru EMF Masters Champions League, care este programat în perioada 31 august - 4 septembrie la Herceg Novi - Muntenegru.

Sursa foto: Minifotbal România - FMR


Articole înrudite