02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Nori negri pentru Oţelul
Nori negri pentru Oţelul
Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, miercuri, la finalul partidei cu Universitatea Cluj, că gruparea moldavă se află într-o situaţie dificilă şi speră ca antrenorul Petre Grigoraş să revină cât mai repede după intervenţia chirurgicală la care a fost supus. „Sunt nori negri la Galaţi. Nu am făcut un meci reuşit. Am început apatic, iar la capitolul atitudine am fost deficitari. Este dificil fără antrenorul principal pe bancă, chiar dacă stafful tehnic al lui Grigoraş munceşte zi de zi. Noi sperăm ca Grigoraş să-şi revină cât mai repede, că doar şi simpla lui prezenţă contează foarte mult. Nu suntem încă lipsiţi de griji, chiar dacă este o anumită distanţă între noi şi Chiajna, însă este umilitor pentru noi să suferim până în ultima etapă”, a spus Răducan, care a precizat că nu sunt probleme în obţinerea licenţei pentru sezonul viitor al Ligii I.
În privinţa spinosului subiect al licenţei Oţelului, directorul executiv al grupării gălăţene, Remus Pascu, a precizat că au fost depuse documentele suplimentare solicitate de către Comisia de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere. „Din punctul nostru de vedere nu sunt probleme legate de licenţiere. Licenţierea se află în faza de apel, am depus documentele suplimentare care ne-au fost cerute. Au fost mici inadvertenţe ce au ţinut de lipsa de comunicare, dar s-au rezolvat. Aşteptăm verdict pozitiv peste două-trei zile”, a explicat Pascu. Întrebat dacă poate garanta că Oţelul va primi licenţa, Pascu a răspuns: „Doar moartea e garantată”.
Antrenorul Universităţii Cluj, Ionel Ganea, a afirmat că nu îl interesează licenţa pentru sezonul viitor, deoarece rolul său este să pregătească doar meciurile. „Le mulţumesc băieţilor pentru felul în care au jucat astăzi. Secretul nostru este muncă, muncă şi iar muncă. Dacă am fi fost mai atenţi la finalizare, am fi câştigat şi mai clar. Consider că nu ne-am îndeplinit încă obiectivul şi le cer jucătorilor ca cele patru meciuri rămase să le joace doar la victorie. Pe mine nu mă interesează problema licenţierii, ci doar antrenanamentele şi jocurile”, a subliniat Ganea.
Oţelul Galaţi şi Universitatea Cluj nu au primit licenţa la prima instanţă a Sistemului Naţional de Licenţiere. Cele două cluburi au făcut apel, iar în cazul în care nici aici nu vor primi licenţa, vor putea merge la TAS.
Formaţia Oţelul Galaţi a pierdut, miercuri, scor 0-2 (0-1), partida susţinută pe teren propriu împotriva echipei Universitatea Cluj, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I. Golurile partidei au fost marcate de Borza '22 şi Apostu 90+2.

Articole înrudite