23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport vrea să o ia pas cu pas
Metalosport vrea să o ia pas cu pas

Echipa lui Vlad Pavel are entuziasm şi posedă câţiva jucători interesanţi. Pasul de la liga a 4-a la liga a 3-a a fost făcut destul de lin pentru că în lotul celor de la Metalosport se află 5 jucători care au evoluat la Dunărea în liga secundă. Marea problemă a clubului condus de Dorin Butunoiu este reprezentată de partea financiară. Consiliul local şi primarul Marius Stan au oferit o mână de ajutor care se dovedeşte benefică. Pentru a reuşi însă să aibă o prestaţie bună în tot sezonul, Metalosport are nevoie de mai mult. Până în iarnă echipa lui Vlad Pavel se va descurca. Rămâne de văzut ce va fi de acolo înainte.
Dorin Butunoiu, preşedinte Metalosport, a declarat: „Vreau să mulţumesc autorităţilor locale ca au înţeles faptul că fotbalul gălăţean trebuie să continue la nivel de seniori fie că este vorba de Metalosport, Dunărea sau Oţelul. Gălăţenii trebuie să se bucure de spectacolul fotbalistic. Consilierii au reuşit să dea o primă tranşă de bani pentru a susţine această activitate. Pe de altă parte şi eu încerc să aduc la club sponsori importanţi. Din păcate, economia gălăţeană nu merge aproape deloc, astfel că sportul este văduvit. Încercăm să facem ca situaţia financiară a clubului să nu mai conteze foarte mult şi să fim atenţi doar la partea sportivă. Vreau să asigurăm o linişte financiară pentru ca jucătorii să se concentreze numai la ceea ce au de făcut pe dreptunghiul verde".
Metalosport va juca în etapa a doua a ligii a 3-a în deplasare cu echipa din Popeşti Leordeni. Echipa lui Vlad Pavel vrea să obţină al doilea succes consecutiv şi poate realiza acest lucru pentru că moralul jucătorilor se află la cote foarte înalte.


Articole înrudite