24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport vrea să învingă Dinamo 2 în Ştefan cel Mare
Metalosport vrea să învingă Dinamo 2 în Ştefan cel Mare

Singura echipă din oraşul de la Dunăre alcătuită exclusiv din gălăţeni are un parcurs bun în returul campionatului ligii a 3-a. Formaţia pregătită de Mihai Ciobanu a învins, în Vinerea Mare, Viitorul Acsintele şi a acumulat 14 puncte. Bilanţul este bun, pentru că echipa de la Dunăre reuşise să realizeze doar 5 puncte în tur. Pentru gălăţeni urmează o partidă în care adversara îi va fi echipă secundă a Câinilor Roşii, Dinamo 2. 

Dorin Butunoiu - preşedinte Metalosport, a declarat: „Am făcut un joc destul de bun cu Viitorul Acsintele. Prima repriză nu a fost foarte bună, dar după pauză ne-am impus mai clar decât a arătat tabela de marcaj la final. Sunt mulţumit de parcursul din acest retur, pentru că am acumulat deja mai multe puncte decât am realizat în turul campionatului. Băieţii sunt cu banii la zi, chiar dacă suma pe care am primit-o de la Consiliul Local nu ne ajunge până la finalul campionatului. Acum ne concentrăm pe meciul cu Dinamo 2. Echipa pregătită de Florin Bratu ne-a învins în tur şi vrem să ne luăm revanşa. Obiectivul nostru este ocuparea locului 10, astfel că trebuie să avem un parcurs constant până la final. Avem încă probleme cu marcarea golurilor, dar eu sunt mulţumit, pentru că echipa arată determinare şi poate duce un ritm bun de joc."

Metalosport ar putea să rămână singura echipă de seniori din Galaţi din vara lui 2015. În aceste condiţii, clubul condus de Dorin Butunoiu ar trebui ajutat pentru ca fotbalul la nivel de seniori să nu dispară dintr-un oraş care a dat campioana României în 2011. Orgoliile trebuie lăsate deoparte şi în acest caz istoria de la începutul anilor '80 se poate repeta. Metalosport poate reprezenta salvarea Oţelului, dar acest proiect este complex şi va fi tratat într-un articol viitor. Cert este faptul că formaţia pregătită de Mihai Ciobanu evoluează bine şi câştigă tot mai mulţi suporteri. Cu o evoluţie foarte bună în acest retur echipa de la Dunăre poate câştiga încrederea autorităţilor locale şi ar putea primi un sprijin consistent la rectificarea bugetară din luna august.


Articole înrudite