24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport joacă pe Ancora
Metalosport joacă pe Ancora

Metalosport a suferit în partida cu Gloria Popeşti Leordeni din cauza calităţii execrabile a terenului stadionului Dunărea. Echipa lui Mihai Ciobanu nu a putut construi şi până la urmă a pierdut două puncte importante. Conducerea clubului a decis să facă toate eforturile necesare pentru ca Metalosport  să poată evolua pe stadionul Zoltan David, unde calitatea gazonului este foarte bună. Preşedintele Dorin Butunoiu s-a întâlnit cu administratorul special al Oţelului, Vlad Răpişcă şi după o discuţie constructivă s-a decis ca echipa lui Mihai Ciobanu să-şi dispute partidele din retur, de pe teren propriu, pe fostul stadion Ancora.

Dorin Butunoiu – preşedinte Metalosport Galaţi: „Pot să vă spun că Metalosport va disputa meciurile de pe teren propriu din acest campionat pe stadionul Zoltan David. Vom plăti clubului Oţelul câte 750 de lei pentru fiecare meci. Nu vă gândiţi însă că aceştia sunt singurii bani pe care trebuie să-i scoatem din buzunar. Organizarea unui meci de liga a 3-a se ridică la suma de 6.000 de lei. Aici intră baremurile arbitrilor, serviciile Ambulanţei, Jandarmeria şi oamenii care se ocupă de stadion. Este un efort considerabil pentru un club mic, dar dacă vrem să participăm în competiţie trebuie să plătim aceşti bani. Sunt convins că echipa noastră va avea o altă exprimare pe terenul de pe Zoltan David. Avem jucători tehnici şi sunt sigur că vom obţine a doua victorie în retur.”

Metalosport va întâlni sâmbătă de la ora 15:00 echipa Metaloglobus Bucureşti. Formaţia de la Dunăre a acumulat 4 puncte în retur şi are nevoie de un succes pentru se depărta de zona fierbinte a clasamentului. Marea problemă a echipei lui Mihai Ciobanu este reprezentată de fazele fixe ale adversarilor. Dacă va reuşi să evite primirea golurilor din astfel de momente ale jocului, echipa gălăţeană are şanse să-şi adauge încă 3 puncte în clasament. Metalosport , echipa compusă aproape exclusiv din jucători născuţi şi crescuţi în Galaţi evoluează sâmbătă de la ora 15:00 în compania lui Metaloglobus pe stadionul Zoltan David (fost Ancora).


Articole înrudite