23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport ameninţă cu neprezentarea la primul meci din Liga a 3-a
Metalosport ameninţă cu neprezentarea la primul meci din Liga a 3-a

Metalosport „a profitat" de desfiinţarea Dunării şi s-a întărit în acestă vară. Proaspăt promovată în cel de-al 3-lea eşalon al fotbalului românesc, echipa gălăţeană a prezentat la Supercupa judeţului un 11 în care au figurat 5 foşti componenţi ai echipei care a terminat în iunie campionatul ligii secunde.
Portarul Costea, fundaşul Blănaru, mijlocaşii Manea şi Negoescu şi extrema Lupu au evoluat pentru formaţia pregatită de Vlad Pavel. Foştii dunăreni au jucat foarte bine şi au contribuit din plin la succesul obţinut de proaspăt promovata în liga a 3-a.
Nu toate lucrurile sunt bune la clubul condus de Dorin Butunoiu. Metalosport are mari probleme cu banii şi ar putea să nu se prezinte la primul meci din campionat.
Dorin Butunoiu, preşedintele Metalosport, a declarat: „Cred că vom mai aduce un jucător până la începutul campionatului, dar şi această achiziţie este condiţionată de partea financiară. Bugetul este foarte fragil. Sper ca discuţiile pe care le-am avut cu administraţia locală să fie duse la bun sfârşit, pentru că fotbalul gălăţean are mare nevoie de sprijin. Dacă Consiliul Local nu ne va aproba suma pe care ne-a promis-o, nu ne vom prezenta la primul meci din campionat. Pot să vă spun că şi în condiţiile în care vom fi sprijiniţi, obiectivul va fi menţinerea în cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc. Va fi primul an pentru noi la nivel profesionist, astfel că ar fi o performanţă să ne menţinem. Apoi, în 2 -3 ani, putem chiar să atacam promovarea în liga secundă".
Metalosport este un club de tradiţie în fotbalul gălăţean şi merită să fie sprijinit. Clubul condus de Dorin Butunoiu vrea să se menţină în liga a 3-a, dar nu dispune de resurse financiare suficiente, ceea ce este trist.
Se poate spune că fără sprijinul administraţiei locale echipa gălăţeană nu va putea să meargă mai departe. Metalosport ar putea să fie promovat degeaba, ceea ce ar însemna o nouă pagină neagră în fotbalul românesc.


Articole înrudite