23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport a fost carne de tun la Axintele
Metalosport a fost carne de tun la Axintele

Metalosport Galaţi a ajuns la a 5-a înfrângere consecutivă. Echipa lui Vlad Pavel a fost învinsă categoric cu 5-0 de Viitorul Axintele, una dintre cele mai puternice echipe din serie. Echipa gălăţeană a avut o prestaţie sub orice critică, iar conducerea este hotărâtă să ia măsuri.
Dorin Butunoiu, preşedintele Metalosport Galaţi, a declarat: „Am întâlnit o echipă puternică, dar jucătorii nu au nicio scuză pentru modul cum s-au prezentat. Gazdele conduceau cu 2-0 la pauză şi am crezut că jucătorii noştri vor avea o tresărire de orgoliu în partea secundă. Noi nu numai că nu am revenit, dar am încasat încă 3 goluri. Sunt extrem de dezamăgit de atitudinea celor mai mulţi dintre jucători. Am transferat în vară câţiva fotbalişti cu experienţă în liga secundă, dar echipa se prezintă mai modest decât în sezonul trecut! Din păcate, tinerii jucători au o mentalitate păguboasă şi se gândesc doar la bani. Fotbalul se joacă şi cu sufletul, însă văd că mulţi dintre membrii noii generaţii de jucători nu mai au plăcerea de a juca. Meciul cu Dinamo 2 de sâmbătă va fi decisiv pentru unii jucători. Dacă vor avea aceeaşi prestaţie lamentabilă, vom renunţa la unii dintre componenţii lotului. În cele mai multe cazuri, măsura care se ia pentru ca echipa să-şi revină este demiterea antrenorului. Îi anunţ pe jucători că la Metalosport lucrurile se vor petrece invers. Voi renunţa la jucătorii care nu vor sau nu pot şi voi păstra antrenorul. Nu este normal ca eu să mă consum, să mă zbat să ţin în viaţă această echipă şi unii jucători să fie nepăsători. Până în iarnă, când vom mai aduce câţiva jucători, sper să mai adunăm încă 12 puncte să putem să revenim în retur. Am vorbit deja cu Serian şi va reveni la echipă, iar după ce va fi pregătit va putea să ne ajute. Meciul cu Dinamo 2 ne va arăta unde ne aflăm cu adevărat. După această partidă vom trage linie şi vom vedea cine rămâne şi cine pleacă".
Metalosport a ajuns la 4 meciuri consecutive în care nu a marcat. Nici în defensivă lucrurile nu au stat bine. Echipa lui Vlad Pavel a primit multe goluri, iar cele mai multe dintre reuşitele adversarilor au venit în urma unor greşeli copilăreşti ale jucătorilor gălăţeni. Un succes în meciul de sâmbătă cu Dinamo 2 ar detensiona atmosfera şi le-ar reface moralul jucătorilor de la Metalosport.


Articole înrudite