23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lucian Ionescu vrea să schimbe imaginea Oţelului
Lucian Ionescu vrea să schimbe imaginea Oţelului

Lucian Ionescu a lăsat Rapidul pentru Oţelul. Fostul purtător de cuvânt al giuleştenilor a venit la Galaţi după ce s-a convins că Ovidiu Burcă şi Cristi Munteanu vor să facă treabă bună. Noul director de comunicare a venit cu idei de marketing care vor fi  puse în aplicare la meciul cu ASA Tg. Mureş. Ionescu vrea să schimbe imaginea fostei campioane în mass-media centrală.
„Eu mi-am încheiat conturile cu Rapid şi am ales să vin la Galaţi. Am urmărit Oţelul în ultimele două luni şi m-am convins că aici se doreşte ca echipa să scape cu adevărat de retrogradare. Situaţia de le echipa gălăţeană este aproape similară cu cea de la Rapid, astfel că nu m-a speriat că vin într-un loc în care oamenii se chinuie şi ştiu ce înseamnă iadul. Din ambiţie personală am ales să nu mă duc la o echipă din preajma Capitalei şi mi-am dorit să mă alătur unor oameni pe care îi cunosc. Pentru mine chiar este o provocare venirea la Oţelul. Nu vreau să mă joc cu cuvintele, dar Oţelul este un brand în fotbalul românesc şi cred că această echipă merită să fie în centrul atenţiei. Ca un obiectiv personal mi-am propus pe lângă ajutorul pe care vreau să-l dau, să reuşesc să aduc Oţelul la acelaşi nivel de mediatizare în presa centrală precum Steaua, Dinamo şi Rapid. Din punctul meu de vedere mediatizarea puternică înseamnă imagine, iar mediatizarea aduce bani. Brandul Oţelul prezentat aşa cum se cuvine va aduce alţi oameni cu bani alături de echipă. La un moment dat şi rezultatele vor aduce oameni cu bani alături de echipa, dar acesta este un alt capitol. Oţelul are o imagine bună în exterior şi am observat la partida de la Cluj că există şi un grup care poate însemna succesul în misiunea pe care şi-a propus-o echipa în acest sezon”, ne-a declarat Lucian Ionescu.
Misiunea lui Lucian Ionescu la Oţelul nu se anunţă deloc uşoară, însă experienţa sa îl poate ajuta în crearea unui adevărat brand. Suporterii sunt cei mai importanţi pentru un club care încearcă să-şi reconstruiască imaginea. Dacă va şti să readucă publicul la stadion, Lucian Ionescu va putea să spună că a repurtat primul mare succes la fosta campioană a României.


Articole înrudite