21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu este preocupat la maximum de perioada următoare şi face apel la unitate înainte de reluarea campionatului. După pauza dedicată primei reprezentative, Oţelul se deplasează sub Tâmpa pentru etapa a 23-a. „Avem în faţă o lună infernală, cu 10 jocuri care pot schimba soarta acestui club. Pentru a reuşi este nevoie de sprijinul tuturor oamenilor din jurul echipei, al suporterilor. La Braşov vom avea o partidă dificilă, este o echipă care a renăscut o dată cu aducerea lui Conceicao, dar vom face tot posibilul să ne îndeplinim obiectivul, acela de a lua punct sau puncte din acest meci”, a declarat Dorinel.
Jucătorii Liviu Antal şi Samuel Cojoc au revenit la echipă, după sancţiunea dictată de club împotriva lor, dar sunt avertizaţi de antrenor că la următoarea abatere nu vor mai scăpa aşa uşor. De la naţională vor reveni Cornel Râpă şi Adrian Sălăgeanu, aşadar Oţelul este în formaţie completă înaintea confruntării cu braşovenii. „Cred ca Râpă a făcut un joc foarte bun în Bosnia, nu are de ce să fie demoralizat. El trebuie să se pregătească în continuare ca şi până acum”, a spus tehnicianul Oţelului.
Legat de echipa naţională, Dorinel Munteanu s-a arătat mulţumit de rezultatul obţinut de tricolori, în compania Luxemburgului. „Este un rezultat pozitiv, chiar dacă adversarul a fost unul modest, dar e un rezultat care ne mai dă puţine speranţe pentru această campanie. Adrian Mutu este un jucător de valoare, dar nu cred că este indispensabil naţionalei”, a spus „Munti”.
Braşovenii nu îi aşteaptă cu braţele deschise pe oţelari şi vor revanşa după meciul pierdut, nedrept zic ei, din etapa a 5-a. Partida se va juca vineri, pe 1 aprilie, de la ora 18.45 şi va fi televizată de postul Digi Sport.

Articole înrudite