23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La Metalosport se anunţă schimbări mari
La Metalosport se anunţă schimbări mari

Metalosport a încheiat cu o înfrângere turul campionatului ligii a treia. Echipa gălăţeană s-a înclinat, scor 0-1 cu Delta Tulcea, liderul seriei. Metalosport a acumulat doar 5 puncte, iar conducerea clubului anunţă schimbări majore în pauza de iarnă.
Dorin Butunoiu, preşedintele Metalosport Galaţi, a declarat: „Mă aşteptam ca echipa să piardă din nou. Eu le-am dat salariile înainte de meciul cu Delta Tulcea, dar acest gest nu a contat prea mult. Vom avea o discuţie foarte serioasă în care vom analiza ceea ce s-a întâmplat în turul campionatului. Mă bucur că s-a terminat turul campionatului pentru că am trăit un adevărat coşmar. Am crezut că nu mă mai trezesc din acest vis urât. Ajunsesem să vorbesc singur, chiar am plâns în maşină de nervi după anumite înfrângeri. Am pus mult suflet şi mi-aş fi dorit să avem măcar câteva puncte în plus. Nu aveam pretenţii la primele locuri, dar nici să terminăm turul cu 5 puncte. Vom lua anumite măsuri menite să îmbunătăţească activitatea. Voi aduce un nou antrenor principal, însă Vlad Pavel va rămâne în staff. Lotul de jucători va suferi de asemenea transformări importante. Jucătorii care nu au dat randament vor pleca şi în locul acestora vor veni fotbalişti care îşi doresc să progreseze. Vreau ca toată lumea din cadrul clubului să pună la fel de mult suflet cum pun eu şi atunci lucrurile vor sta cu totul altfel. Nimic nu este încă pierdut pentru că va fi play-out şi vor retrograda doar 2 echipe".
Metalosport a plătit tribut lipsei de experienţă a unor jucători. Se aştepta mai mult de la jucătorii care au venit de la Dunărea, numai că cei mai mulţi dintre aceştia au dezamăgit. Dorin Butunoiu este hotărât să creeze o echipă puternică care să evite retrogradarea din cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării.


Articole înrudite