03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Inter Galați, noua campioană națională la old boys
Inter Galați, noua campioană națională la old boys

La Piatra Neamț a avut loc în weekend Campionatul Național de minifotbal pentru old-boys. Cele 10 echipe participante au fost repartizate în două grupe: Inter Galați, Mary Tour Terramont Durău, Auto Driver Iași, Viitorul Tg. Mureș, Old Boys Piatra Neamț - grupa A respectiv Old Boys Roman, ACS Câmpineanca Vrancea, Vultorii Dej, Tudoriada Râșnov, Victoria București.
Echipa gălățeană nu a fost în excursie la Piatra Neamț, și-a demonstrat din plin calitățile și după un parcurs fără înfrângere a reușit să cucerească titlul de campioană națională. Inter a înregistrat rezultatele: 6-0 cu Mary Tour, 2-2 după timpul regulamentar și 4-5 după lovituri de la 7 metri cu Auto Driver, 2-0 cu Viitorul și 7-1 cu Old Boys Piatra Neamț, locul 1 în grupă cu 10 puncte, 2-1 cu Tudoriada, în semifinale și 3-0 cu Auto Driver Iași, în finala campionatului național.
Lotul de jucători: Bogdan Dima, antrenor-jucător, desemnat de organizatori MVP-ul turneului, Sorin Frunză - MVP-ul finalei și vedeta turneului, Marius Humelnicu, „senatorul” turneului, Ciprian Tofan, Beniamin Cojoc, Dan Crihană, Laurențiu Costin, Cici Crăciun, Florin Cisi, Nicolae Mihai, Adrian Ariton, Ștefan Tudorache, Daniel Popliacă.


Articole înrudite