20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Victorie consistentă pentru Oţelul la primul joc pe teren propriu
Victorie consistentă pentru Oţelul la primul joc pe teren propriu

Liga a 3-a la fotbal a programat sâmbătă majoritatea partidelor din cea de-a doua etapă. SC Oţelul a jucat pe teren propriu cu Sportul Chiscani, o echipă întărită în această vară cu o serie de jucători care au evoluat la echipe gălăţene.

Chiar din primul minut Cîrjan a trecut pe lângă deschiderea scorului pentru ca în faza următoare la poarta cealaltă, Ursu să comită o gafă care era să ne coste. După 25 de minute de tatonare, roş-alb-albaştrii s-au descătuşat şi golurile au început să umple poarta oaspeţilor. Neagu şi Jardan au stabilit scorul primei reprize pentru ca în partea a doua suporterii prezenţi totuşi în număr mic în tribune să aplaude evoluţia bună a favoriţilor concretizată cu alte şase goluri pe tabelă: Jardan 2, Niculae, Crîcimar 2 şi Râpan. Rezultat final: Oţelul -Sportul 8-0 (2-0).

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început cu formula: Ursu - Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea - Neagu, Jardan, Cireş - Cisotti, Cîrjan, Nica. După pauză au mai  intrat: Crîcimar, Mereuţă, Vaştag, Niculae şi Râpan. După două etape, Oţelul ocupă locul 5 cu trei puncte.

Oţelarii vor juca runda viitoare, pe 10 septembrie, la  Bacău cu Aerostar, o contracandidată la promovare.


Articole înrudite