05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSM Galați încep amicalele
Handbalistele de la CSM Galați încep amicalele

Handbalistele gălățene sub conducerea antrenorului Valeriu Costea pregătesc în liniște revenirea în Liga Florilor. În lipsa unui cantonament montan, Cristina Marcu, Mădălina Manolachi, Mălina Bichir, Iulia Eiler&Co s-au pregătit pe plan local cu antrenamente fizice pe stadion și antrenamente tehnico-tactice.
Din păcate, lotul nu este complet din motive obiective. Mădălina Manolachi, Iasmina Ichim, Ana Maria Lopătaru au revenit la începutul săptămânii de la Europenele Universitare, iar cele două straniere transferate în această vară: muntenegreanca Ivana Djurovic, 20 ani, 178 cm, de la HC Levalea 2010, și sârboaica Katarina Mancic, 25 ani, 183 cm, de la ZRK Bukovicka Banja, vor ajunge la Galați în cel mai scurt timp după rezolvarea problemelor cu vizele. Celelalte achiziții: Andreea Sandu, Alexandra Prodan și Bianca Zegrean se antrenează alături de noile coechipiere.
CSM Galați va începe în perioada următoare meciurile amicale. Primul este programat sâmbătă, 6 august, în deplasare cu Gloria Buzău, una din reprezentantele României în Cupa EHF. Echipa gălățeană va participa apoi la două turnee: 11-12 august la Rm. Vâlcea alături de: Dacia Mioveni, CSM Slatina și SCM Rm. Vâlcea, respectiv 19-20 august la Brăila, unde mai participă SCM Craiova, Corona Brașov și Dunărea Brăila. Liga Florilor va debuta pe 28 august.


Articole înrudite