22 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Presa turcă scrie că preşedintele grupării turce este foarte supărat din cauza parcursului echipei, eliminată din play-off-ul Ligii Europa. Debarcarea lui Frank Rijkaard este iminentă, iar "Regele" a fost deja contactat.
Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, l-a contactat pe Gheorghe Hagi în vederea preluării postului de antrenor principal, în locul olandezului Frank Rijkaard, în cazul în care echipa din Istanbul va fi învinsă în etapa a treia a campionatului Turciei, informează cotidianul Fotomac. "Biletul lui Hagi este pregătit", notează jurnalul turc, care menţionează că Polat a făcut o şedinţă cu ceilalţi oficiali ai clubului Galatasaray, după meciul de joi cu Karpatâi Lvov, scor 1-1, din play-off-ul Ligii Europa. "Se pare că Polat l-a sunat la o oră târzie pe fostul jucător/antrenor al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi. Polat i-a spus legendarului fotbalist: «Să fii gata»", scrie Fotomac.
Hagi a mai pregătit formaţia turcă în 2005, când a câştigat Cupa Turciei, singurul său trofeu ca antrenor. Regele a scris însă istorie cu Galata ca jucător, alături de care a cucerit 4 titluri de campion, 2 cupe şi 2 Supercupe ale Turciei, dar mai ales Cupa UEFA şi Supercupa Europei.


Articole înrudite