23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
George Cosac, preşedintele Federaţiei de Tenis, vine în Galaţi
George Cosac, preşedintele Federaţiei de Tenis, vine în Galaţi

România - Spania, evenimentul numărul unu în Galaţi în 2015, se apropie cu paşi repezi. Promotorii evenimentului - Florin Şipoş, administraţia locală şi Federaţia Română de Tenis - organizează astăzi, la Complexul Viva, o conferinţă de presă în care vor fi prezentate detalii legate de marele eveniment al sportului alb. Cert este că Federaţia se va ocupa de suprafaţa pe care se va juca şi care este absolut identică cu aceea pe care s-au desfăşurat meciurile din Turneul Campioanelor de la Singapore. Suprafaţa va fi adusă din Austria şi va fi montată de un specialist din Ţara Valsului. Componentele celor două echipe vor sosi în Galaţi cu câteva zile înainte de desfăşurarea meciurilor care sunt programate în zilele de 7 şi 8 februarie.
Vedeta întâlnirii va fi cu siguranţă Simona Halep. Cea a 3-a jucătoare a lumii se află în aceste zile în vacanţă. Halep are un nou manager pe parte de sponsorizări, în persoana lui Ion Ţiriac. Se pare că magnatul român se va ocupa şi de găsirea noului antrenor. Simona nu-i va prelungi cel mai probabil contractul lui Wim Fissete. Simona va sosi în Galaţi cel mai probabil din Australia, unde va participa la primul turneu de Grand Slam al anului. Simona ar putea veni în oraşul de la Dunăre din postura de câştigătoare a Australian Open. După finala jucată la turneul campioanelor, Halep poate învinge orice jucătoare din circuit. În echipa României, care o are drept căpitan nejucător pe Alina Tecşor, vor mai evolua cel mai probabil Sorana Cârstea, Monica Niculescu şi Irina Begu. Pentru Spania vor intra pe teren Carla Suarez Navarro, Garbine Muguruza şi Maria Theresa Torro Flor.
România - Spania este un eveniment pe care gălăţenii îl aşteaptă deja cu nerăbdare. Venirea Simonei Halep la Galaţi va crea cu siguranţă o agitaţie de nedescris în oraşul de la Dunăre.


Articole înrudite