23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Fotbalul de plajă prinde din ce în ce mai mult în Galaţi
Fotbalul de plajă prinde din ce în ce mai mult în Galaţi

Asociaţia Judeţeană de Fotbal, în colaborare cu Asociaţia Sportivă Junior, a organizat Cupa Junior Beach Fotbal, la care au luat parte patru formaţii: Liceul cu Program Sportiv, Steaua Dunării, Dunărea Galaţi şi Junior Galaţi. Juniorii under 16 au dovedit calităţi foarte bune pentru Sportul care se înrudeşte cu fotbalul, dar se joacă pe nisip. Fiecare dintre cele patru participante a jucat câte trei partide, iar câştigătoare a fost desemnată formaţia care a obţinut cele mai multe puncte. Pe locul 1 s-a clasat LPS Galaţi urmată de Steaua Dunării.
Liviu Ciubotariu, preşedinte AJF Galaţi, a declarat: „Am organizat o competiţie destinată copiilor sub 16 ani care s-a dorit ca o continuare a Galaţi Beach Cup, care s-a desfăşurat în urmă cu trei săptămâni. Copiii sunt mai civilizaţi şi mai cuminţi, astfel că toate competiţiile la care participă sunt mai frumoase. La această Cupă au luat parte patru echipe: LPS, Steaua Dunării, Dunărea Galaţi şi Junior. A lipsit, surprinzător, Oţelul, care a considerat că o competiţie pe plajă nu este destul de interesantă. Această competiţie trebuia să o ţinem săptămână trecută, dar vremea a fost potrivnică. Putem spune fără teama de a greşi că toţi participanţii pot fi consideraţi învingători".
Faptul că nicio echipă de la Oţelul nu a participat la această competiţie este o bilă neagră la adresa celui mai titrat club gălăţean. Fotbalul de plajă poate ajuta la desăvârşirea tehnicii individuale precum şi la întărirea muşchilor gambelor. Poate că unii dintre antrenorii de la Oţelul nu au aflat aceste lucruri sau pur şi simplu consideră fotbalul de plajă doar o distracţie inutilă.


Articole înrudite