23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Fantezia a repetat pentru Cupa României şi Mondiale
Fantezia a repetat pentru Cupa României şi Mondiale

Vâlcea, Oradea şi Bucureştiul au fost în weekendul care a trecut, gazdele celor trei concursuri naţionale de dans sportiv. Cele peste 775 de perechi prezente la cele trei competiţii demonstrează că dansul sportiv, weekend de weekend, umple sălile de concurs, iar la nivel naţional devine unul din sporturile cu cei mai mulţi practicanţi. În acest început de sezon, „Fantezia” nu a lipsit de la nicio competiţie şi, de aceea a onorat, în funcţie de necesităţile clubului gălăţean, două din cele trei concursuri astfel:
La Cupa „Vâlcea”, ajunsă la cea de-a 10 ediţie, au fost prezente două perechi care s-au clasat pe locul I la open basic 8 dansuri 10-11 ani, prin Rareş Vădana - Tea Neculae respectiv locul II la open basic 8 dansuri 6-9 ani, prin perechea Rareş Lefter - Maria Hârtopeanu;
La prima ediţie a Cupei „Quicksilver” „fanteziştii” au concurat la clasa D 6-11 ani prin perechea Florin Drăgan - Mara Lazăr, care a ocupat locul VI şi la open standard 14-15 ani, prin perechea Alexandru Daghie - Laura Teodorescu, care a terminat competiţia pe locul IV. „Se strânge lanţul şi se apropie din ce în ce mai repede competiţiile pentru care ne-am stabilit obiective de performanţă înalte. Fiecare weekend este plin de evenimente, iar pe lângă competiţiile la care vrem să participăm avem şi stagiile de pregătire toate într-un program foarte încărcat. Am verificat şi testăm în continuare fiecare pereche, căutând concursuri grele şi, pe cât posibil în toate colţurile ţării. Rezultatele obţinute de la începutul sezonului şi până acum sunt mulţumitoare, dar nu suficient de bune pentru atingerea obiectivelor, şi de aceea va trebui să intensificăm antrenamentele şi să aducem fiecare pereche în forma maximă”, ne-a declarat preşedintele clubului, Marian Adam.


Articole înrudite