24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea vrea să devină campioană la Galaţi
Dunărea vrea să devină campioană la Galaţi

Dunărea a început perfect finala ligii naţionale de hochei. Echipa lui Cornel Chiriţă a câştigat ambele partide desfăşurate la Cârţa la sfârşitul săptămânii trecute şi a devenit mare favorită la câştigarea campionatului. Echipa gălăţeană trebuie să câştige meciurile de astăzi şi mâine de pe teren propriu pentru a realiza cea mai importantă performanţă din istoria clubului. Dunărea a fost superioară Stelei în cele două meciuri desfăşurate la Cârţa. Cel mai bun jucător al gălăţenilor a fost ucraineanul Vitali Donika, un hocheist excepţional care posedă un şut ce poate rupe plasa porţii adverse. Toţi jucătorii folosiţi de Cornel Chiriţă au dat dovadă de spirit de sacrificiu şi au luptat fără menajamente pentru victorie. Dunărenii au un avantaj important după ce s-au impus în primele două meciuri şi vor să închidă finala la Galaţi.
Mihai Brandabur - director general CSM Dunărea, a declarat: „Băieţii au jucat extraordinar în primele două meciuri ale finalei. Sincer, nu mă aşteptam să conducem cu 2-0 după primele meciuri. Cred că antrenorul şi jucătorii şi-au dat seama ce ar însemna cucerirea titlului pentru clubul nostru şi pentru oraş şi au dat totul. Urmează acum cele două partide de la Galaţi şi vom juca practic cu gândul la medalii şi la trofeu. Acestea se vor afla la Galaţi pentru a fi înmânate în cazul în care ne impunem în ambele partide. Aştept ca publicul să umple patinoarul, pentru că sunt cele mai importante partide din istoria hocheiului gălăţean. Cred că este anul nostru şi chiar dacă nu vom câştiga cele două meciuri de marţi şi miercuri tot noi vom fi campioni. Am construit o echipă puternică şi mulţumesc autorităţilor locale pentru că au avut încredere şi au investit în echipă pentru a se realiza o asemenea performanţă”.
Dunărea şi Steaua se întâlnesc în meciul 3 al finalei ligii naţionale de hochei astăzi, de la ora 19:00. Cum intrarea este liberă, este de aşteptat ca patinoarul să devină neîncăpător. Dunărea vrea să se impună pentru a disputa meciul de mâine de la ora 17:00 cu trofeul pe masă. Suporterii trebuie însă să înţeleagă că Dunărea ar putea trece prin momente dificile şi s-ar putea chiar să fie învinsă. Nu va fi o tragedie, pentru că echipa gălăţeană a demonstrat că se poate impune şi în deplasare. Un lucru este cert: hocheiştii conduşi de pe margine de Cornel Chiriţă vor lupta ca leii pentru a se impune, iar dacă suporterii vor fi trup şi suflet alături de favoriţi, acest lucru se va întâmpla.


Articole înrudite