24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea vrea o victorie din primele două partide ale finalei
Dunărea vrea o victorie din primele două partide ale finalei

CSM Dunărea Galaţi porneşte cu avantaj în finala ligii naţionale de hochei. Adversara gălăţenilor, Steaua, nu poate beneficia de atuul terenului propriu pentru că patinoarul Mihai Flamaropol se află în renovare. Echipa bucureşteană va disputa meciurile considerate pe teren propriu la Cârţa. Primele două partide ale finalei ar fi trebuit să se joace sâmbătă şi duminică, însă televiziunea care deţine drepturile, Digisport, a hotărât ca meciurile să se dispute vineri şi sâmbătă.
Mihai Brandabur - preşedinte CSM Dunărea, a declarat: „Digisport ar fi dorit ca primele două partide să se joace joi şi vineri pentru a fi televizate, dar era foarte greu ca jucătorii celor două echipe să evolueze joi, după ce au încheiat meciurile din semifinale luni noapte. Până la urmă s-a hotărât ca partidele să se dispute vineri şi sâmbătă. Primul meci va fi televizat. Noi ne propunem să câştigăm măcar un meci din primele două. Sper să nu ajungem la meciul decisiv, pentru că acesta ar urma să se dispute la Cârţa.”
Hocheiştii pregătiţi de Cornel Chiriţă vor fi încurajaţi în meciurile de la Cârţa şi de aproximativ 30 de suporteri care se vor deplasa cu un autocar. Dunărea şi Steaua se întâlnesc în sistemul în care învingătoare va fi echipa care câştigă 4 dintre cele 7 meciuri care ar trebui să se dispute. Meciurile 3 şi 4 se vor juca marţi 23 şi miercuri, 24 martie pe patinoarul artificial din Galaţi. Dacă după primele 4 partide scorul va fi 2-2 se vor mai juca cel puţin două partide. Meciul 5 ar urma să fie găzduit de Cârţa, iar meciul 6 de Galaţi. Este greu de crezut că una dintre echipe se va putea impune după primele 4 meciuri. În mod normal, între Dunărea şi Steaua vor exista cel puţin 6 partide.


Articole înrudite