24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea a învins campioana Corona Braşov!
Dunărea a învins campioana Corona Braşov!

CSM Dunărea a întâlnit Corona Braşov în prima partidă din semifinalele play-off ului ligii naţionale de hochei. Hocheiştii lui Cornel Chiriţă au jucat pragmatic în primele 20 de minute. După o repriză echilibrată se părea că cele două echipe vor merge la cabine cu un scor alb. Nu a fost de acord dunăreanul Donika, care a marcat cu 26 de secunde înaintea pauzei. Repriza secundă a început cu golul egalizator al cehului Klouda. Ucraineanul Chernenko a dus scorul la 2-1. Ultima repriză a fost superbă. Donika a dus scorul la 3-1 pentru Dunărea în superioritate numeric, iar Nimenko a pus cireaşa pe tort cu o cursă fantastică şi o finalizare de NHL. Cu 11 secunde înainte de final, Biro de la Dunărea a primit pedeapsă de meci pentru un fault inutil. Dunărea - Corona 4-1 şi echipa gălăţeană poate visa la prima finală de campionat din istoria clubului.
„A fost un meci de vis. Puţini ne dădeau şanse, însă băieţii au crezut în forţele lor şi au obţinut o victorie superbă. Mai este mult până la calificarea în finală, dar Cornel Chiriţă şi elevii săi au demonstrat că se poate. Sunt convins că echipa din Braşov va dori să-şi ia revanşa, dar sunt de asemenea convins că Dunărea va fi o nucă greu de spart. Calificarea în finala campionatului se joacă”, a declarat Mihai Brandabur - director general CSM Dunărea.
Meciul doi dintre Dunărea şi Corona s-a disputat duminică seara târziu. Indiferent de rezultatul acestuia, partidele de la Braşov se anunţă extrem de interesante. Dunărea are o şansă uriaşă să scrie istorie, însă nu trebuie uitat faptul că în faţa gălăţenilor se află campioana României şi una dintre protagonistele Ligii MOL.


Articole înrudite