23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dumitru Hărădău crede că Galaţiul merită să găzduiască meciul România - Spania
Dumitru Hărădău crede că Galaţiul merită să găzduiască meciul România - Spania

Dumitru Hărădău este un nume important în tenisul românesc. El a fost coleg cu Ilie Năstase în echipa de Cupa Davis a României în anii '80 şi este implicat de peste 20 de ani în turneul masculin găzduit de Bucureşti. Dumitru Hărădău face parte din echipa care organizează partida România - Spania. Reputatul om de tenis va coordona echipa care o are căpitan nejucător pe Alina Tecşor şi va ajuta de asemenea la organizarea acestei manifestări de excepţie.
Dumitru Hărădău - coordonator România, a declarat: „Suntem în grafic cu pregătirile. Se lucrează intens, însă sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le punem cap la cap. La ora meciului totul va arăta perfect. Vă pot asigura de acest lucru. Sunt onorat că George Cosac şi Răzvan Iţu au apelat la serviciile mele pentru a-i ajuta atât cu echipa, cât şi în organizarea acestui meci al meciurilor pentru tenisul românesc. Este un eveniment foarte important pentru sportul românesc. Îmi pare bine că Galaţiul va găzdui acest meci. Sigur că atunci când apare Simona Halep, care a creat un adevărat fenomen social în România, aşa cum a fost la turneul de la Bucureşti, unde biletele s-au vândut în câteva ore, interesul este enorm. Tradiţia pe care o are tenisul în Galaţi, modul în care este privit sportul - eu nu uit că Oţelul a fost campioană a României - recomandă oraşul de la Dunăre pentru a găzdui un asemenea eveniment de rezonanţă mondială. Să nu uităm că aici va fi prezentă echipa Spaniei, una dintre cele mai bune din lume. Va fi un meci teribil la Galaţi între România şi Spania.”
Dumitru Hărădău poate fi decisiv în strategia pe care o va avea echipa României. Simona Halep şi Irina Begu se află în formă maximă, iar acest lucru nu poate decât să sporească şansele României la victorie.


Articole înrudite