28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Duel CSM Arcada - United Voleys Frankfurt în 8-imile CEV Cup
Duel CSM Arcada - United Voleys Frankfurt în 8-imile CEV Cup

Galaţiul revine în circuitul voleibalistic european cu un eveniment „first class”. Sala Polivalentă Dunărea va găzdui marţi, 18 ianuarie, şi joi, 20 ianuarie, de la ora 18.00, dubla manşă din 8-imile CEV Cup dintre United Voleys Frankfurt şi CSM Arcada.
Iniţial partida tur a fost programată la Frankfurt, dar din cauza resticţiilor pandemice, germanii au acceptat să joace ambele meciuri în oraşul de la Dunăre. United, care ocupă locul 2 în 1-st Bundesliga şi are în componenţă jucători valoroşi din Australia, Japonia, Canada, Suedia, Estonia şi Germania, a sosit duminică seara în Galaţi. Echipa gălăţeană nu va putea conta pe aportul lui Bissette, care a suferit o intervenţie chirurgicală, dar va încerca să profite de celelalte atuuri şi să meargă mai departe.
„Consider că suntem pregătiţi pentru dubla cu nemţii, ca echipă încercăm să depăşim câteva momente delicate cu accidentări, parcă pe bandă rulantă... Ne-am pregătit din greu, sper să profităm de terenul propriu şi să mergem mai departe în această competiţie”, ne-a declarat Marian Bala, desemnat cel mai bun voleibalist din România în 2021.
Accesul la acest eveniment va fi permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva SARS-COV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2. Preţul biletului de intrare este 10 lei, pentru fiecare dintre cele două partide.


Articole înrudite