25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cupa 1 Iunie, o acţiune reuşită
Cupa 1 Iunie, o acţiune reuşită

Clubul Sportiv Phoenix Galaţi şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret au organizat împreună Cupa 1 Iunie, pe terenul de baschet de la complexul sportiv Dunărea. Zeci de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani s-au angrenat în jocurile pregătite de către antrenorii clubului Phoenix, Andrei Maxim, Gabriel Negoiţă şi Iuliana Adina Mihai. La final toţi au fost premiaţi cu dulciuri şi diplome din partea organizatorilor.
„Suntem încântaţi de cum a decurs activitatea, este extrem de benefică pentru copiii clubului nostru. Copiii au fost receptivi la toate indicaţiile noastre, s-au bucurat de mişcare, de premii şi de faptul că au petrecut timpul pe terenul de sport. De fapt, asta este foarte important, că am reuşit să le oferim copiilor o bucurie de ziua lor. Este o acţiune care face parte dintr-o serie mai mare a celor organizate de către Phoenix. Le mulţumim partenerilor noştri de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret pentru sprijin şi sperăm să se implice în continuare în acţiunile de acest gen”, a spus Andrei Maxim, unul dintre antrenorii implicaţi în organizarea evenimentului.
Altfel, pentru copiii clubului Phoenix se anunţă a fi o vară plină de competiţii, numai puţin de opt echipe au fost înscrise de către clubul gălăţean în campionatele de minibaschet şi babybaschet ce se desfăşura în acest an la Mangalia, ceea ce reprezintă cel mai mare număr de echipe angrenat în competiţii de către un club de baschet din România.


Articole înrudite