21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Galați joacă primul meci acasă la Brăila
CSM Galați joacă primul meci acasă la Brăila

Liga Florilor programează la mijlocul acestei săptămâni partidele celei de-a doua etape. Nou promovata, CSM Galați trebuia să joace joi, 1 septembrie, pe teren propriu cu SCM U Craiova. Sala Polivalentă Dunărea din orașul nostru este impracticabilă pentru o perioadă, cât mai scurtă sperăm noi, deoarece se înlocuiește suprafața de joc și în aceste condiții meciul a fost mutat în sala Polivalentă Danubius din Brăila, de la ora 13.00.

„Așa cum am mai spus, vom trata fiecare etapă, fiecare meci cu maximă seriozitate. Suntem o echipă tânără care vrem să demonstrăm că putem să facem lucruri frumoase și ne vom bate până la final. Craiova este o echipă de tradiție în România, care a jucat mult în cupele europene, cu jucătoare experimentate, va fi un meci greu, de angajament și sper din toată să câștigăm cele trei puncte”, a declarat antrenorul Valeriu Costea.

Tehnicianul gălățean nu va putea să le folosească nici în acest joc pe cele două staniere: sârboaica Katarina Mancic și muntenegreanca Ivana Djurovic, care nu au primit încă vizele. Celelalte meciuri din această rundă sunt: CSM București - CSM Tg.Jiu, SCM Gloria Buzău - Rapid București, Gloria 2018 Bistrița - SCM Rm. Vâlcea, HC Dunărea Brăila - HC Zalău, CSM Slatina - Minaur Baia Mare, Dacia Mioveni 2012 - Măgura Cisnădie. *sursa foto: SCM Rm.Vâlcea handbal facebook


Articole înrudite