21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Galați a terminat pe locul 4 la Cupa Dunării
CSM Galați a terminat pe locul 4 la Cupa Dunării

Cu o săptămână înaintea startului sezonului 2022-2023 din Liga Florilor, sala Polivalentă Danubius din Brăila a găzduit în weekend cea de-a 7-a ediție a Cupei Dunărea cu participarea a patru formații: Corona Brașov, SCM U Craiova, CSM Galați și HC Dunărea Brăila. Cu un lot tânăr, dar și incomplet din cauza accidentărilor, CSM Galați a pierdut toate cele trei partide disputate: 19-32 (12-15) cu HC Dunărea Brăila, 20-23 (12-10) cu Corona Brașov și 25-27 (14-12) cu SCM U Craiova.
„Au fost trei jocuri de verificare în acest weekend. Echipa noastră are perioade foarte bune, urmate de perioade modeste de joc, caracteristici întâlnite la echipele care au multe jucătoare tinere. Cred că fetele se află pe drumul cel bun, chiar dacă meciurile amicale nu pot fi comparate cu cele oficiale. Luni va sosi muntenegreanca Ivana Djurovic. Avem probleme cu unele jucătoare care sunt accidentate, dar sperăm să le rezolvăm până la ora primului meci oficial”, a declarat antrenorul gălățean, Valeriu Costea.
Lotul de jucătoare: Bianca Aron, Nicoleta Petre, Alexandra Prodan - Ana Maria Lopătaru, Cristina Marcu, Cristina Andriță, Mălina Bichir, Iulia Eiller, Andreea Merlă, Daniela Corban, Iasmina Ichim, Raluca Tănasă, Mădălina Manolachi, Mădălina Mureș, Bianca Zegrean, Andreea Sandu, Nikolina Martic. Au absentat: Andreea Prescură, Andreea Taivan, ambele accidentate, și muntenegreanca Ivna Djurovic, care va ajunge în orașul nostru în cursul zilei de luni. CSM Galați va debuta în noua ediție din Liga Florilor, pe 27 august, în deplasare cu SCM Rm. Vâlcea, medaliata cu bronz din sezonul precedent. Primul meci acasă este programat joi, 1 septembrie, cu SCMU Craiova.


Articole înrudite