23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Dunărea vrea titlul la hochei
CSM Dunărea vrea titlul la hochei

CSM Dunărea a dezamăgit în ultimele două sezoane. Hocheiştii pregătiţi de Marius Trandafir au ratat de două ori consecutiv calificarea între primele 4 echipe din campionat. Motivele care au dus la aceste rezultate dezamăgitoare au fost legate de problemele financiare şi de perioada lungă în care patinoarul este închis. Pentru echipa gălăţeană se anunţă însă vremuri glorioase. Administraţia locală va ajuta consistent echipa pentru ca aceasta să se lupte pentru titlul de campioană. Primul pas a fost făcut prin deplasarea care a avut loc la Viena, unde viceprimarul Radu Coşca şi preşedintele clubului gălăţean, Mihai Brandabur au discutat cu oficialii care se ocupă de Liga MOL pentru ca Dunărea să participe la această competiţie. Din păcate răspunsul a fost negativ.
Mihai Brandabur, preşedinte CSM Dunărea, a declarat: „Ne-am dorit mult să participăm în Liga MOL, dar din păcate am fost refuzaţi din motive pe care nu vreau să le comentez. Cert este că sezonul viitor vom avea condiţii excepţionale pentru performanţă. Mantinela patinoarului va fi înlocuită cu una nouă, vom avea o nouă tabelă tip NHL, iar bugetul echipei va fi făcut pentru a ne putea bate la titlul de campioană. Vom transfera jucători foarte valoroşi pentru a ne putea bate cu echipele din Braşov şi Miercurea Ciuc. La meciurile de pe teren propriu ale Dunării va fi spectacol total. Aceste lucruri sunt posibile datorită sprijinului acordat de administraţia locală, dar si datorită domnului Ionel Corciova, un adevărat om de suflet al hocheiului gălăţean”.
CSM Dunărea va avea de luptat cu campioana Corona Braşov, cu SC Miercurea Ciuc şi cu Steaua. Liga naţională de hochei va avea cel mai probabil 7 echipe la startul campionatului următor. Ultima nou venită va fi cel mai probabil echipa din TG Mureş. Dunărea vrea să reînvie vremurile când se bătea de la egal la egal cu marile forţe ale hocheiului românesc. Au trecut 26 de ani de când echipa gălăţeană cucerea singurul trofeu din vitrina clubului: Cupa României. A sosit timpul ca acea performanţă să fie egalată şi chiar întrecută.


Articole înrudite