23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Componenţii echipei de aur a Oţelului sunt răspândiţi în ţară şi peste hotare
Componenţii echipei de aur a Oţelului sunt răspândiţi în ţară şi peste hotare

Oţelul nu mai are în lot decât un singur jucător dintre fotbaliştii care au câştigat titlul în 2011. Este vorba despre Silviu Ilie. Jucătorii care au realizat cea mai mare performanţă din istoria fotbalului gălăţean au părăsit pe rând clubul de la Dunăre. Cum mulţi iubitori ai fotbalului sunt curioşi unde au ajuns jucătorii care au făcut istorie la Galaţi, facem o scurtă trecere în revistă a echipelor unde evoluează eroii Galaţiului.
Portarul Branko Grahovac se află în lotul celor de la CSMS Iaşi, Cristi Sîrghi va semna cu Maccabi Nethanya din postura de jucător liber, la fel cum a făcut şi Gabi Giurgiu. Milan Perendija mai figurează încă în lotul celor de la Kuban Krasnodar. Adrian Sălăgeanu este la ASA Tg. Mureş, în timp ce Laurenţiu Buş se pregăteşte să semneze cu Rapid. Gabi Paraschiv este antrenor jucător la Flacăra Moreni în liga a treia iar Sergiu Costin s-a întors acasă, la Gloria Bistriţa. Marius Pena a terminat contractul cu FC Baku şi a semnat cu Concordia Chiajna. Cornel Râpă şi Ionuţ Neagu sunt componenţi ai Stelei, Liviu Antal a plecat de la Vaslui, dar nu şi-a găsit încă echipă, Vigliantti s-a retras din fotbal iar Iorga a trecut pe la Astra şi a ajuns la Pandurii, unde antrenor este omul care l-a promovat în prima ligă, Petre Grigoraş. Dorinel Munteanu a trecut pe la Dinamo şi Kuban Krasnodar pentru a ajunge la Qabala, în Azerbaidjan, unde l-a adus şi pe Marquinhos. Situaţia brazilianului nu este deloc clară iar cazul său ar putea să ajungă chiar la TAS.
Oţelul a avut odată o echipă care a câştigat titlul împotriva tuturor pronosticurilor. Suporterii se întreabă: ce ar reprezenta Oţelul cu Grahovac, Perendija, Sîrghi, Sălăgeanu, Antal şi Pena în echipă? Cu siguranţă că mult mai mult decât arată pe teren echipa lui Hans Michael Weiss. În fotbal circulaţia jucătorilor nu poate fi oprită, dar parcă este prea de tot ca, la 3 ani distanţă de cucerirea titlului, Oţelul să mai aibă în lot doar un singur jucător, pe Silviu Ilie!


Articole înrudite