28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Baschetbaliştii Under 14 de la LPS Galaţi, foarte aproape de calificarea la turneul final
Baschetbaliştii Under 14 de la LPS Galaţi, foarte aproape de calificarea la turneul final

Campionatul Naţional de Baschet Under 14 a programat weekendul trecut partidele celui de-al cincilea turneu. La Galaţi, în sala de sport de la Şcoala Gimnazială 3 Ion Luca Caragiale s-au disputat meciurile din grupa a VIII-a. LPS Galaţi, antrenor Andrei Maxim, a terminat pe locul 2 după ce a înregistrat rezultatele: 71-32 cu CSM Tg.Jiu, 40-73 cu CSS Târgovişte şi 46-28 cu Petras Piatra Neamţ.
„Reuşim două victorii din 3 meciuri după un turneu în care nu am fost în cea mai bună formă, ajutându-ne cu siguranţă şi publicul aflat la meciuri, suntem cu un picior la turneul final B. Faptul că ne putem depăşi obiectul propus pentru acest sezon ne dă o satisfacţie şi mai mare pentru a evolua! Let's Practice Strong! Let's Play Stronger!”, a concluzionat antrenorul de la LPS Galaţi, Andrei Maxim.
Lotul de jucători: Daniel Istudor, Antonio Ţocu, Radu Grigoraş, Mihai Caramalău, Mihai Melinte, Claudiu Cîrcei, Bogdan Ambrose, Robert Ghiorghiţă, Teodor Puiu, Alexandru Postolache, Mario Dobre, Luca Iutis, Denis Băniţă, Robert Caraman, Alexandru Şoica.


Articole înrudite