04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Băieţii de la Under 18 sunt neînvinşi, fetele de la Under 13 - calificate în faza următoare
Băieţii de la Under 18 sunt neînvinşi, fetele de la Under 13 - calificate în faza următoare
Baschetul juvenil a continuat şi în weekend când au fost programate etape, la Under 18 şi turnee la Under 13. Băieţii lui Gelu Cazanoschi au jucat în deplasare cu CSS Tulcea. Dar asta nu a constituit un impediment pentru gălăţeni, creditaţi cu şanse importante la cucerirea unei medalii la U 18, să se impună fără mari probleme. Rezultat final: CSS Tulcea - Phoenix 40-77. Din tabăra gălăţeană s-au remarcat, după spusele antrenorului, jucătorii Ovidiu Negoiţă, Ciprian Chiricuţă, George Grigoraş şi Octavian Mihail. Într-un meci din Liga I, CSA Steaua Bucureşti - Phoenix 118-33. Sâmbăta viitoare, gălăţenii vor întâlni pe teren propriu pe cei de la CSM Craiova II. De asemenea, duminica viitoare va începe returul la Under 14, echipa noastră urmând să evolueze acasă cu CSS 1 Constanţa.
Fetele pregătite de Andrada Miron au fost în focuri. La Under 16, LPS Galaţi s-a impus pe teren propriu, scor 62-36 cu Olimpia Bucureşti şi conduce în clasament cu maxim de puncte. Cele mai bune jucătoare de la învingătoare au fost: Bianca Nini, Raluca Neculache, Andreea Creţu,
Colegele mai mici de la Under 13 s-au deplasat la Iaşi pentru cel de-al doilea turneu. Micuţele baschetbaliste gălăţene au obţinut rezultatele: 74-10 cu CSS Unirea Iaşi, 46-64 cu CSM Moineşti, 42-20 cu CSS Botoşani şi s-au calificat în faza a II-a. S-au evidenţiat: Alina Stan, Claudia Cristea, Iulia Olteanu, Iulia Răileanu, Maria Vreme şi Gabriela Panait. La finele acestei săptămâni, debutează întrecerile la categoria Under 23 şi returul la Under 14.


Articole înrudite