02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Băieţii de la Arcada au câştigat derbiul şi sunt neînvinşi iar fetele de la CSU se apropie de podium
Băieţii de la Arcada au câştigat derbiul şi sunt neînvinşi iar fetele de la CSU se apropie de podium
Divizia A 2 la volei a programat sâmbătă partidele celei de-a IV-a etape. Aşa cum deja ne-am obişnuit, ambele echipe gălăţene care ne reprezintă la acest nivel au evoluat pe teren propriu dar de data aceasta a fost un decalaj de o oră între startul meciurilor. Sala Florin Balaiş a găzduit derbiul la masculin ce a opus formaţiile Arcada şi CSM Suceava. Gălăţenii au început cu greşeli, oaspeţii au profitat şi şi-au adjudecat primul set în prelungiri. Apoi lucrurile au intrat pe făgaşul normal şi pe teren a existat o singură echipă. Arcada, cu veteranii Harabagiu şi Todaşcă în zi excelentă, bine puşi în valoare de coordonatorul Râpeanu, a preluat iniţiativa şi s-a impus într-o manieră entuziasmantă în următoarele trei acte.
Rezultat final: Arcada - CSM Suceava 3-1 (-26, 19, 18, 15). Formula folosită de învingători: Râpeanu, Cociş, Harabagiu, Palfi, Todaşcă, Apostu, Pârvu -libero. Au mai evoluat: Ciucă şi Voinea. Arcada are maxim de puncte, 12 şi ocupă fotoliul de lider. Runda viitoare, gălăţenii vor juca la Bucureşti cu Rapid.
La sala Siderurgistul s-a disputat confruntarea feminină CSU - ProVolei Botoşani. Cu Ana Berdilă necruţătoare şi Cristina Botezatu, o surpriză plăcută, echipa pregătită de Ileana Berdilă a făcut legea pe teren şi, fără să forţeze la maxim, a bifat cea de-a doua victorie din acest sezon. De remarcat debutul la echipa noastră a jucătoarei Mihaela Brazdeş şi faptul că Ioana Stoica a fost folosită în premieră ca centru. CSU Galaţi - ProVolei 3-0 (18, 14, 12). Formula folosită de gălăţence: Roxana Petre, Ioana Stoica (Mihaela Brazdeş), Oana Oprea, Ana Maria Berdilă, Cristina Botezatu, Andreea Niculcea (Ioana Ştefu). Cu şase puncte, studentele se poziţionează pe locul IV iar etapa viitoare se deplasează la Focşani.


Articole înrudite