25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Avântul Valea Mărului ştie ce are de făcut
Avântul Valea Mărului ştie ce are de făcut

După 10 zile de la reluarea antrenamentelor, nou promovata în Liga a III-a Avântul Valea Mărului şi-a testat jucătorii într-un amical în deplasare la CSM Rm. Sărat, o echipă experimentată care a activat mulţi ani în eşalonul secund.
„În opinia mea, acest joc de pregătire a fost pus prea devreme. Chiar şi în aceste condiţii, a fost un test util, am putut vedea la lucru o serie de juniori din Galaţi şi Tecuci, aflaţi în probe, pe care vrem să-i legitimăm. Unii chiar au calităţi. Mai trebuie lucrat cu ei, dar sunt sigur că ne vor ajuta. În ciuda înfrângerii, sunt mulţumit de cum ne-am mişcat. Vom continua să facem trei antrenamente pe săptămână, la Galaţi şi Valea Mărului, iar pe 6 august vom juca un amical cu Sporting”, ne-a declarat antrenorul secund Cătălin Curteanu.
Rezultat final: CSM Rm. Sărat - Avântul Valea Mărului 3-0 (1-0). Vălmărenii au început partida cu formula: Coviţ - Sava, Ionaşcu, Popa, Bălan - Anastase, Căldăraru, Cristea, Vieru - Dodan, I.Cristian. În partea a doua au mai fost folosiţi: Frunză, Antofe, Cazacu, Toma, Dorofte, Ivaşcu. Conducerea tehnică va fi asigurată în sezonul 2016-2017 de Valentin Cramer - antrenor principal şi Cătălin Curteanu - antrenor secund iar Ovidiu Lupu a fost promovat ca director sportiv. Stadionul din Valea Mărului a intrat în renovare şi va putea găzdui meciurile din Liga a III-a.


Articole înrudite