Puneţi opt cepe mari curăţate într-o oală cu doi litri şi jumătate de apă. Adăugaţi o jumătate de kilogram de fasole verde, o jumătate de kilogram de măsline (fără sâmburi) şi un pic de Vegeta. Totul se fierbe o jumătate de oră la foc mic. Dacă aveţi serviciu, umpleţi un termos cu supa, iar restul o puteţi pune la frigider.
Luni – Beţi supă de ceapă pe tot parcursul zilei. Puteţi bea cât de mult doriţi, însă numai în sorbituri mici. Se poate bea şi ceai.
Marţi – Pe tot parcursul zilei veţi continua să beţi supă de ceapă. La prânz mâncaţi o salată şi o pară mai mare. Puteţi bea ceai.
Miercuri – Trebuie să faceţi un efort şi să nu mâncaţi nimic toată ziua. Nici măcar supă de ceapă. Este ziua cea mai dură a acestui regim. Nu se poate bea nici ceai. Căutaţi să faceţi multă mişcare.
Joi – Beţi supă de ceapă rece pe tot parcursul zilei. Nu uitaţi să o beţi în sorbituri mici. La prânz, puteţi mânca puţină brânză fără grăsimi.
Vineri – Alternaţi supă de ceapă cu ceai.