07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
V.P. Dobre: „Îmi doresc cel puţin trei parlamentari”
V.P. Dobre: „Îmi doresc cel puţin trei parlamentari”
Liberalii gălăţeni îşi doresc să obţină la alegerile din luna decembrie cel puţin trei parlamentari. Deputatul Victor Paul Dobre, preşedintele PNL Galaţi, a precizat că formaţiunea politică pe care o conduce şi-a propus să bifeze, pe data de 9 decembrie, nu mai puţin de trei parlamentari în condiţiile în care 70% din populaţia judeţului Galaţi este condusă de primari liberali.
„Din 1990, avem doar doi parlamentari liberali. Îmi doresc să avem minim trei, de această dată. Actualii parlamentari îşi păstrează colegiile, în principiu. Pentru Senat, în ceea ce priveşte colegiul lui Marius Necula, există o înţelegere în USL pentru ca acesta să revină PC-ul, care îl va desemna pe preşedintele Eugen Durbacă. Candidaţii vor fi desemnaţi în momentul în care vor fi stabilite colegiile. Până la sfârşitul lunii vom face desemnările”, a spus liderul liberalilor gălăţeni.
Deputatul susţine că, în ciuda opiniilor adversarilor politici, după alegeri USL va deţine majoritatea în Parlamentul României.
„Cred că vom câştiga alegerile, şi nu oricum, ci cu un scor care să ne permită asigurarea majorităţii stabile, coerente, care să ne permită revizuirea Constituţiei şi nu numai, într-un ritm alert. E bine să ai un guvern puternic de la început, o majoritate puternică, un program precis şi o voinţă politică clară pentru a pune în practică marile obiective ale guvernării”, a declarat liberalul.


Articole înrudite