03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Liderul ţărăniştilor gălăţeni, Marian Popa, dezaprobă apropierea de PDL, decisă de preşedintele Aurelian Pavelescu. Popa a etichetat drept „masochism” o asemenea mişcare, fiind convins că democrat liberalii îi vor înşela politic pentru a patra oară. Þărănistul a precizat: „Dacă PDL ne mai ţepuieşte şi a patra oară, înseamnă că suntem masochişti!”. Personal, Popa, refuză să fie „părtaş” la cea de a patra trădare a democrat liberalilor faţă de ţărănişti. În plus, acesta a refuzat recomandarea sugerată de Pavelescu, privind apropierea de Mircea Toader şi apropierea ţărăniştilor şi democrat liberalilor în plan local.
În plus, Popa atrage atenţia asupra faptului că protocolul PDL-PNÞ-CD „fluturat” de Pavelescu este „un protocol semnat de Miluţ în 2009, care nu avea nicio legătură cu ce e acum, ci se referea la Casa Regală, şi la cu totul alte chestiuni decât cine pe cine trebuie să sprijine la referendum”.
În privinţa participării la referendum, liderul local al ţărăniştilor consideră că fiecare trebuie să decidă dacă vrea să voteze sau nu în 29 iulie. Popa a declarat: „Eu nu le spun oamenilor ce să facă: să voteze sau nu”.


Articole înrudite