08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Se schimbă directorul şi la APDM Galați
Se schimbă directorul şi la APDM Galați
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a mai eliminat unul dintre subiecţii stenogramelor discuţiilor înregistrate în biroul său în care deputatul PNL George Stângă îi cerea ministrului să-i menţină în funcţii pe directorii AFDJ şi APDM Galaţi. 
Dacă în urmă cu mai bine de o săptămână Monitorul de Galaţi relata despre cum ”A fost schimbat directorul AFDJ Galaţi”, iată că aşa cum am preconizat, a venit şi rândul directorului de la APDM, Alexandru Şerban.
”Din păcate, în urma deciziei Consiliului de Administraţie, drumul meu alături de APDM se încheie pe 8 august. Mi-ar fi plăcut să pot continua proiectele începute însă, aşa cum spun cei de la The Rolling Stones, în celebra lor melodie, "You can't always get what you want". Sunt sigur că în viitor, mă aşteaptă multe alte provocări, pe care le aştept cu entuziasm. Legat de toată activitatea mea din această perioadă, pot spune că sunt mândru de reuşitele pe care le-am avut alături de echipa APDM şi mă declar onorat să fac parte din acest colectiv de profesionişti. Am reuşit într-o scurtă perioadă de timp să repunem pe picioare anumite proiecte, să avansăm stadiile altora şi să creăm unele noi. Se pot face mai multe lucruri din postura de director APDM? Cu siguranţă! Însă este nevoie de stabilitate. 
În ceea ce priveşte dezvoltarea oraşului nostru, acţiunile mele nu se vor opri aici şi voi face tot ce pot pentru a readuce Galaţiul în prim plan, acolo unde îi este locul”, a scris pe contul său de facebook, Alexandru Şerban.
Rămâne de văzut dacă ministrul Transporturilor va aduce la conducere tot un penelist sau va proceda ca la AFDJ şi va numi un userist, aceasta fiind varianta cea mai probabilă.
Astfel, PNL Galaţi pierde două funcţii importante de conducere ocupate prin numiri politice la nivel local, ceea ce deja provoacă nemulţumiri din ce în ce mai profunde printre liberali.

Articole înrudite