25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A fost schimbat directorul AFDJ Galaţi
A fost schimbat directorul AFDJ Galaţi

Şedinţă cu scântei la Administraţia Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi. Consiliul de Administraţie al AFDJ s-a reunit astăzi, 22 iulie 2021, pentru a luat act de ordinul ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, prin care este numit un nou director al companiei.

Astfel, actualul director general, Sorin Creţu, a fost înlocuit, acestuia expirându-i mandatul luni, 26 iulie 2021. Pentru moment, locul îi va fi luat de Cristian Şendrea, actual director comercial. Însă din data de 03 august, la şefia AFDJ Galaţi va veni unul dintre membrii Consiliului de Administarţie.

Este vorba despre Cătălin Ciupercă (foto ↑), care are în CV preponderent experienţă în domeniul bancar, însă din martie 2021 a fost numit de ministrul economiei Claudiu Năsui, ca preşedinte al Consiliului de Administraţie al Şantierului Naval Mangalia. Interimatul acestuia se va prelungi până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director general, concurs care se amână de câţiva ani de zile.

Reamintim că în urmă cu două săptămâni, deputatul PNL, George Stângă a fost în centrul unui scandal cu iz de trafic de influenţă motivul principal fiind prelungirea mandatelor directorilor de la AFDJ şi APDM Galaţi, despre care puteţi citi în articolul „Stenograme DNA: George Stângă, interceptat de DNA în timp ce încerca să-şi consolideze poziţia politică.

Potrivit surselor noastre, schimbarea directorului de la APDM, Alexandru Şerban urmează să aibă loc în luna august.


Articole înrudite