28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Daniela Simona Vreme, prim-vicepreşedinte la municipala PNL Galaţi
Daniela Simona Vreme, prim-vicepreşedinte la municipala PNL Galaţi

Organizaţia municipală a Partidului Naţional Liberal Galaţi are, începând de ieri, 20 octombrie 2020, trei prim-vicepreşedinţi. Pe lângă cei doi existenţi, adică Angela Stela Ivan şi Petrişor Potec, în conducerea partidului a intrat şi fosta independentă, Daniela Simona Vreme. De altfel, aşa cum Monitorul de Galaţi a relatat în articolul ”Lista PNL Galaţi pentru alegerile parlamentare”, fostul consilier local independent, Daniela Simona Vreme, a fost inclusă pe locul 6 în listele cu candidaţii pentru Camera Deputaţilor.

Se pare că în negocierile cu PNL au atârnat greu cele 1.769 de voturi obţinute la alegerile locale unde a candidat atât pentru funcţia de primar, cât şi pentru cea de consilier local. Nu la fel de greu au cântărit aceste voturi şi în faţa multor liberali care nu au primit vestea cu mare bucurie, în condiţiile în care mulţi dintre ei sunt în partid de ani de zile fără să primească nicio funcţie şi niciun loc pe liste şi care spun că voturile date de alegători unui independent sunt extrem de volatile, mai ales când sunt puţine şi nu motivează decizia conducerii partidului de a o instala pe Daniela Vreme în organismele de conducere ale partidului.

Rămâne de văzut dacă şi soţul acesteia, Şerban Vreme, care a candidat ca independent pentru un mandat de consilier judeţean, va fi tentat să ducă în vreun partid cele 2.000 de voturi obţinute la alegerile locale.


Articole înrudite