23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lista PNL Galaţi pentru alegerile parlamentare
Lista PNL Galaţi pentru alegerile parlamentare

Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal a decis, duminică, 18 octombrie 2020, validarea listei de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat a PNL Galaţi. În perioada 2016-2020, PNL Galaţi a deţinut 1 mandat de senator (George Cătălin Stângă) şi 1 mandat de deputat (Victor Paul Dobre).

Lista completă a PNL Galaţi pentru alegerile parlamentare:

Camera Deputaţilor
1. Stângă George Cătălin
2. Atanasiu Onuţ Valeriu
3. Şerban Alexandru Gabriel
4. Costache Andra Mihaela
5. Manoliu Codruţ - Tiberiu
6. Vreme Daniela Simona
7. Dănăilă Sorin
8. Mocanu Georgia Cornelia
9. Gătej Mărioara Artemis
10. Iosif Iulian
11. Brînzan Gina
12. Culeaşcă Mihaela
13. Chiriac Maria Alis

Senat
1. Scarlat George
2. Zamfir Constantin
3. Lepădatu Lenuţa
4. Costea Tudorel
5. Niculescu Emilia
6. Lupu Luciana

„Pentru a acoperi cât mai eficient nevoile gălăţenilor, viitorii parlamentari ai PNL Galaţi, în calitate de reprezentanţi ai judeţului Galaţi în Parlamentul României, au un sistem de petiţionare bine pus la punct, un canal de comunicare cu cetăţenii eficient, astfel încât problemele acestora să ajungă pe masa decidenţilor abilitaţi să le soluţioneze. Dar, în primul rând, pentru a identifica probleme, parlamentarul trebuie să fie pe teren, alături de oameni. Asta vor face viitorii parlamentari ai PNL Galaţi! Suntem o echipă de oameni profesionişti, tineri, pregătiţi, cu experienţă în administraţia publică, dar şi în mediul privat şi ne dorim să folosim expertiza profesională exclusiv pentru bunăstarea gălăţenilor. Funcţia implică responsabilitate şi vom da tot ce e mai bun pentru Galaţi şi gălăţeni!”, a declarat George Stângă, preşedintele PNL Galaţi.

Supriza din listele de candidaţi este Daniela Simona Vreme, aflată pe un loc neeligibil. Daniela Simona Vreme, fostă membră a partidului lui Dan Diaconescu - PP DD şi apoi consilier local independent, a intrat pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare imediat după ce s-a înscris în PNL, nemulţumind astfel mulţi liberali care sunt de ani de zile în partid. Aceasta vine cu un ”palmares” de 1.191 de voturi obţinute la alegerile locale din 27 septembrie 2020, la care a candidat pentru funcţia de consilier local.


Articole înrudite