19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cristian Dima: Apel la solidaritate pentru oamenii afectaţi de inundaţiile din judeţul Galaţi!
Cristian Dima: Apel la solidaritate pentru oamenii afectaţi de inundaţiile din judeţul Galaţi!

Vicepreşedintele PNL, Cristian Dima, face apel la solidaritate pentru oamenii afectaţi de inundaţiile din judeţul Galaţi:

"Dragi concetăţeni,

În urma ploilor torenţiale din ultimele zile, judeţul Galaţi a fost lovit de inundaţii devastatoare care au cauzat viituri şi daune de neimaginat pentru prea mulţi dintre concetăţenii noştri. Mii de familii se confruntă cu pierderi majore, rămânând fără adăpost şi fără bunurile esenţiale pentru a-şi continua viaţa de zi cu zi.

Echipele de intervenţie, alături de autorităţile locale şi colegii din judeţ, s-au mobilizat imediat şi au intervenit pentru a diminua pe cât posibil efectele distrugerilor provocate de viituri. Au fost alocate utilaje, echipamente şi resurse umane, iar ajutoare precum pături, alimente, apă şi alte produse necesare au fost deja distribuite în zonele afectate.

Ieri, au avut loc discuţii pentru a găsi cele mai bune soluţii de sprijin, iar acum facem apel la întreaga comunitate să se alăture eforturilor de ajutorare. Fie că vorbim de donaţii de produse de primă necesitate sau de contribuţii financiare, orice ajutor poate face o diferenţă uriaşă pentru cei afectaţi.

*Donaţii în bani*  
Pentru cei care doresc să contribuie financiar, a fost pus la dispoziţie următorul cont bancar:  
RO08 RZBR0000060025993242  
Titular cont: Asociaţia “Acorduri de Pian”  
Menţiune: "Ajutor inundaţii Galaţi"

Fondurile colectate vor fi folosite pentru achiziţionarea de produse esenţiale şi vor ajunge direct la familiile afectate de inundaţii. Toate cheltuielile şi distribuţia ajutoarelor vor fi raportate transparent pentru a asigura corectitudinea şi eficienţa acţiunii noastre.
Semnalul transmis de Presedintele Nicolae Ciucă prin prezenţa sa în zona, a fost preluat şi de 
Dna. Senator Pauliuc Nicoleta cu rol mobilizator în aceste acţiuni, de curăţare şi refacere cat mai rapidă o zonei calamitate. 
În paralel sprijină şi colectarea de fonduri, asigurându-se că toate resursele vor fi direcţionate către cei care au cea mai mare nevoie.

Acum este momentul să dăm dovadă de solidaritate şi să fim alături de comunitatea noastră. Orice gest de ajutor, oricât de mic, poate aduce speranţă celor loviţi de această tragedie.

Vă mulţumim tuturor pentru sprijinul acordat!".


Articole înrudite