18 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Mircea Geoană candidează la Preşedinţia României
VIDEO: Mircea Geoană candidează la Preşedinţia României

Mircea Geoană va candida la Preşedinţia României. El a făcut acest anunţ prin intermediul unui video postat pe social media.
„Puteam să vă promit o ţară perfectă. Să pozez în politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte.
Dar ştim cu toţii că asta nu e realitatea. Nu suntem perfecţi. Eu nu sunt perfect, am făcut multe greşeli. Ţara noastră nu e perfectă.
Dar ştiţi ce putem face? Putem să muncim. Să ne ridicăm mânecile şi să construim o ţară mai bună. O ţară în care fiecare voce contează şi fiecare efort se vede.
Candidez la preşedinţie pentru că ştiu că avem nevoie de o schimbare adevărată. Ştiu că nu va fi uşor. Nu voi promite miracole.
Dar vă promit ceva real: voi fi aici pentru fiecare dintre voi. Voi fi un preşedinte pentru toţi – pentru cei săraci, pentru cei care vor să pornească o afacere.
Pentru tineri şi pentru pensionari. Pentru românii de acasă şi din diaspora. Pentru toţi cetăţenii acestei ţări, indiferent de etnie sau religie.
Un preşedinte al românilor, nu al partidelor. Pentru mine nu există pesedişti, liberali, userişti, suveraniştii sau udemerişti. Sunt aici să vă reprezint pe toţi şi pe toate.
Voi fi preşedintele Naţiunii Române, apărătorul tradiţiilor şi al credinţei noastre, dar şi deschis către modernitate şi progres.
Vremurile nu sunt uşoare, dar putem să le facem mai bune. România nu are nevoie de perfecţiune; are nevoie de lideri care să asculte, să înţeleagă şi să acţioneze cu profesionalism.
Haideţi să renaştem împreună!”, este mesajul lui Mircea Geoană pentru români.

Pe 10 septembrie, Mircea Geoană şi-a încheiat mandatul de Secretar General Adjunct al NATO, cea mai înaltă funcţie ocupată vreodată de un român.
Înaltul oficial a fost decorat cu Ordinul NATO „Serviciul Merituos”, în semn de recunoaştere a „excepţionalei activităţi în slujba Alianţei Nord- Atlantice”.
În cei 5 ani în care a deţinut această poziţie, mandatul său a fost prelungit de două ori, se arată într-un comunicat de presă.

Citeşte şi Mircea Geoană a demisionat din funcţia de Secretar General Adjunct al NATO


Articole înrudite