19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ce au stabilit Ciucă şi Pauliuc, aseară, la PNL Galaţi
Ce au stabilit Ciucă şi Pauliuc, aseară, la PNL Galaţi

Şedinţă cu greutate, marţi seara, la PNL Galaţi. Însuşi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a venit să întărească numirea celei ce va fi coordonatoarea organizaţiei liberale judeţene gălăţene, Nicoleta Pauliuc. La întâlnire a fost prezent şi europarlamentarul Dan Motreanu. 
Ce decizii s-au luat? George Stângă rămâne preşedinte, Biroul Politic Judeţean rămâne acelaşi, Nicoleta Pauliuc va fi legatură şi va raporta ce se întâmplă la Galaţi către Biroul Politic Naţional. De asemenea, va prelua şi partea de comunicare.
Liberalii gălăţeni s-au plâns ce grea e viaţa cu un PSD puternic în judeţ, au încercat tot felul de scuze pentru rezultatele dezastruoase de la alegerile locale şi au promis că la alegerile prezidenţiale şi parlamentare vor ”rupe” Galaţiul.
Bine, în postarea din această dimineaţă a lui George Stângă, totul e lapte şi miere, dar cea mai distractivă afirmaţie este cea conform căreia afirmă că va continua munca ”aceeaşi determinare şi dăruire pentru îndeplinirea tuturor angajamentelor asumate în faţa gălăţenilor”. Deci, dragi gălăţeni, pastraţi-vă calmul, că totul va fi ca înainte, adică acelaşi nimic. 


”PNL Galaţi este şi va rămâne o echipă unită! Avem o filială puternică, iar acest lucru a fost confirmat de Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, prezent marţi seară în Galaţi. Ne dorim, ca împreună cu colega mea Nicoleta Pauliuc, desemnată coordonator pentru alegerile din acest final de an, să ne continuăm munca cu aceeaşi determinare şi dăruire pentru îndeplinirea tuturor angajamentelor asumate în faţa gălăţenilor. Sunt optimist şi hotărât să recâştigăm încrederea gălăţenilor pentru echipa liberală. Am dovedit că suntem singura alternativă la PSD şi o vom arăta încă o dată! Avem o echipă puternică, pregătită să demonstreze că PNL are soluţiile pentru dezvoltarea Galaţiului şi a României. Îi mulţumesc preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, pentru că este alături de filiala noastră şi îl asigur că întreaga filială a PNL Galaţi este mobilizată şi determinată să depună toate eforturile necesare pentru ca, la finalul acestui an, să devină preşedintele României! Am încredere că suntem pe drumul cel bun!”, a scris George Stângă pe pagina sa de Facebook.

Dar amănuntele cele mai picante abia cum vi le expunem. Nicoleta Pauliuc se va întâlni astăzi şi cu liberalii cu vechime, cei care s-au arătat de nenumărate ori revoltaţi de ceea ce se întâmplă în PNL Galaţi şi chiar au adresat o scrisoare deschisă pe care Monitorul de Galaţi a publicat-o ieri.
Dar cea mai surpinzătoare întâlnire pe care Nicoleta Pauliuc o va avea tot astăzi este cea cu Arhiepiscopul Casian Crăciun.

Iată că și Nicoleta Pauliuc a ieșit cu o declarație publică, după ședința de la PNL Galați.

”Alături de Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, şi de Dan Motreanu, prim-vicepreşedinte al partidului, am avut prima întâlnire, în calitate de coordonatoare a organizaţiei judeţene a PNL Galaţi, cu colegii liberali din judeţul în care m-am născut. 
Eu cred că PNL Galaţi este o structură cu un potenţial politic şi electoral uriaş. Trebuie să ne organizăm şi să ne mobilizăm astfel încât să obţinem o îmbunătăţire a scorului partidului într-un timp scurt. Nu avem prea mult timp la dispoziţie pentru că trebuie intrat în dispozitiv de luptă în perspectiva alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie şi 8 decembrie, respectiv a parlamentarelor din 1 decembrie.
Le mulţumesc colegilor pentru deschiderea de care au dat dovadă la prima noastră întâlnire şi îi asigur de tot sprijinul meu. În perioada următoare, îmi doresc foarte mult să ne vedem. Şi individual, pentru că intenţionez să discut cu fiecare parlamentar în parte, cu primarii noştrii, cu consilierii judeţeni şi locali, dar şi în formulă mai extinsă. La fel cum mi-am propus să am întrevederi cu societatea civilă, cu presa, poate cu alţi parteneri politici pe care îi putem găsi la nivelul judeţului.
Îi asigur pe colegii mei şi pe toţi gălăţenii că sunt un om care ştie să asculte şi pentru care orice observaţie sau sfat sunt importante”, a scris pe pagina sa de Facebook, coordonatoarea PNL Galaţi, Nicoleta Pauliuc. 

Sursa foto: Facebook George Stângă


Articole înrudite