25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A şaptea încercare eşuată de aprobare a exproprierilor de pe Drumul de Centură
A şaptea încercare eşuată de aprobare a exproprierilor de pe Drumul de Centură

Pentru a şaptea oară consilierii judeţeni PNL nu s-au prezentat la şedinţa Consiliului Judeţean Galaţi care are pe ordinea de zi proiectele privind exproprierile de pe Drumul de Centură.

„Exproprierile de pe Drumul de Centură au fost blocate pentru a şaptea oară de către consilierii judeţeni PNL. Liberalii pun în pericol cea mai mare investiţie în infrastructura rutieră a Galaţiului. Galaţiul riscă să piardă fonduri europene de 30 de milioane de euro. Concluziile vă aparţin, stimaţi gălăţeni”, a comentat preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea.

Aşadar, ambiţiile politice continuă în detrimentul gălăţenilor. Monitorul de Galaţi a relatat după fiecare şedinţă de consiliu judeţean cum stau lucurile, declaraţiile ambelor tabere, motivele ascunse ale negocierilor politice, însă cum niciuna dintre taberele politice nu este dispusă să cedeze astfel încât lucrările să se deblocheze, iar Galaţiul să beneficieze de investiţii majore cum nu s-au mai făcut în ultimii 30 de ani, alte comentarii sunt de prisos.

Singura "pedeapsă" pe care o pot primi politicienii angrenaţi în acest "boicot" poate fi aplicată de cetăţeni la alegeri, însă până atunci mai sunt 2 ani, timp în care lucrările stagnează, finanţările se pierd, iar Galaţiul va rămâne, ca şi până acum, la coada României.


Articole înrudite