25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A fost schimbat directorul APDM Galaţi
A fost schimbat directorul APDM Galaţi

Astăzi, vineri, 18 martie 2022, a fost schimbat directorul Administraţiei Porturilor Dunării Maritime (APDM) Galaţi. Astfel, Alexandru Şerban (PNL) pleacă din funcţie şi predă "ştafeta" Marcelei Costea (PSD), care a mai fost numită la conducerea instituţiei în 2019.
Directorul general interimar Alexandru Şerban ocupa funcţia pe perioadă determinată, mandatul lui urmând să expire pe data de 22 martie 2022, acesta fiind susţinut în funcţie de Partidul Naţional Liberal.
Schimbarea era aşteptată de când Partidul Social Democrat a intrat la guvernare, iar Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a intrat în portofoliul PSD, iar cum APDM se află sub autoritatea acestui minister, şi funcţia de conducere a companiei revine aceluiaşi partid.
Potrivit surselor noastre, următoarea schimbare este aşteptată la Administraţia Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi, unde se preconizează să se întoarcă fostul director general Dorian Dumitru, care între timp a fost director, pentru câteva luni, şi la societatea de transport public local Transurb SA.


Articole înrudite